Överväganden i att köpa Mixed Martial Arts Handskar

Capoiera och MMA Senaste uppdateringar

Överväganden i att köpa Mixed Martial Arts Handskar

mma6

Mixed Martial Arts började utan användning av MMA handskar. Ultimate Fighting Championship var ansvarig för att göra användningen av handskarna obligatorisk i konkurrens när de genomförde det 1993. Sedan dess har MMA handskar blivit en viktig del av varje Mixed Martial Arts slagsmål. De arbetar åt båda hållen: gör det möjligt för fighter att hantera ett slag och samtidigt skydda sina nävar från att skadas. De fyra typerna av MMA-handskar enligt deras syfte är sparringhandskar, väskahandskar, kamphandskar och hybridhandskar.

Sparring handskar, även känd som utbildning eller praxis handskar, används i praktiken anfall och de kan delas in i två typer: de som har den traditionella utseende med individuella finger slots medan de andra inkluderar en vadderad slående område med fingeröglor. Eftersom de båda är utformade för sparring, kommer det slutliga valet beror på kämparnas önskemål. Bland alla MMA handskar, sparring handskar har mer generös stoppning.

Köp Boxhandskar

Väska handskar är mest användbara när fighter går på en runda med en väska eller slående kuddar eftersom de är utformade för att minimera påverkan.

Fight handskar, som de namnet säger, är utformade för MMA slåss. Om du jämför stoppning av kamphandskar och sparring handskar, kamp handskar är mycket mindre vadderad. Dessa handskar som är utformade för tävlingar har mycket lite eller ingen stoppning alls. De är mycket lätta, på bara 4 oz. Således är de inte för sparring.

Om du kombinerar alla dessa handskar, du komma med hybridhandskar. De kan användas för sparring, för att slå påsen, och för att slåss. Men om du vill fullfölja MMA professionellt, experter skulle råda dig att få alla tre handskar. I en tävling, nya kamp handskar kommer att ge dig ett försprång genom att ge skydd.

Bästa karatehandskarna för barn och vuxna

När du använder dessa handskar, är det rekommenderat att använda handwraps, eftersom de kommer att mildra effekterna av slag ännu mer. Handwraps används i stort sett varje gång, oavsett om striderna eller sparring.

MMA handskar har två storlekar: 4 oz och 6 oz. För nybörjare kommer den tätt vadderade 6 oz ger maximalt knytnäve skydd. För MMA proffs och konkurrenter, 4 oz kommer att vara perfekt. Tvätta eller tvätta inte handskarna för att rengöra dem.