MMA

Capoiera och MMA Senaste uppdateringar

MMA

mma1

MMA Dess rötter och ursprung

Läs mer om Mixed Martial Arts och se om det är rätt för dig just nu. Läs vår recension om Mixed Martial Arts och njuta av artikeln.

Det finns en hel del stridstekniker som används i Mixed Martial Arts. Det anses vara en full kontakt sport vanligtvis praktiseras av några riktigt stora skrämmande människor som många skulle säga har möjligen hjärnskador. Skämtar bara. Slående samt brottning tekniker är tillåtna i MMA Matcher. Du kan använda dessa oavsett om du står eller på marken.

Slå han på käften

Rötterna till Mixed Martial Arts kan spåras till olika tävlingar som hände i Europa, Stillahavsområdet och Japan. Dessa matcher började äga rum i början av 1900-talet. 1993 är när moderna MMA började med Ultimate Fighting Championships. Mma-evenemang började dock i Japan 1989. Hela begreppet MMA började eftersom de ville hitta den mest effektiva bekämpa tekniker för hand till hand bekämpa genom att ställa olika fighters mot varandra som använde olika stilar av kampsport.

När MMA började var det brutalt. Det fanns få om några säkerhetsregler som används i denna sport. Ytterligare regler lades slutligen till av senare initiativtagare som skulle öka konkurrentens säkerhet och göra det möjligt för allmänheten i stort att anta mer acceptans av denna sport.

Hur man blir en kraftfull fighter

Rick Blume var den viktigaste som kom upp med termen Mixed Martial Arts 1995. Han är vd och vd för ett företag som heter Battlecade.

Royce Gracie var den första personen att vinna en Ultimate Fighting Championship turnering. Han tog ner tre motståndare inom bara 5 minuter. Detta var en historisk genombrott i Kampsport historia. Strax efter detta den amerikanska armén började även att använda MMA som nu innehar årliga Army Combatives Championships.