Kampsport typer

Capoiera och MMA Senaste uppdateringar

Kampsport typer

children

När du först börjar tänka på ditt barn börjar kampsport bör du först titta på de olika kampsporter typer finns. Denna artikel täcker några av dem.

Vi kommer att utforska några av dessa olika typer och vad deras stilar innebär.

Även dussintals olika kampsporter typer finns de ständigt förändras med nya tekniker. Det finns kända tekniker som är vapenlösa som för mig är mer att föredra för barn och de fokuserar mer på kampsport rörelser.

Andre typer kampsport

Inte alla kampsporter typer är vapenlösa och de flesta av dem införliva användningen av vapen i sin utbildning. Några av de vapen som oftast används är pinnar, stenar, staber, lansar, svärd, nunchucks, knivar, sai, bågar och pilar, och skärande föremål som ofta kastas.

Kampsport typer av utbildning som inte använder några vapen använder en eller flera rörelser. Vissa tekniker fokuserar på hårda stilar som betonar kraft och styrka. Denna sista kampsport typ är inte lämpligt att börja barnen med.

Där många av kampsportstyperna har sitt ursprung är inte känt, de härstammar från olika delar av världen.

Kina har etablerat en stark grund för många av de olika kampsporter typer. Kung Fu typer är några av de mest populära stilar som härstammar från Kina. Kung Fu utbildning innebär fysiska, andliga och mentala tekniker i sin utbildning. Det finns variationer i deras utbildning som ofta innehåller djur som stilar som apan stil i södra delen av Kina. I norra Kina används svärdstilen ofta. Tai Chi Chuan är ännu en kampsport typ. Tai Chi praktiseras för att harmonisera och upprätthålla balansen. En annan typ är Jeet Kune Do, som koncentrerar sig på hur avlyssning näven.

Populära kampsporter som lär dig självförsvar!

Om mer slåss kampsport typ är att föredra Karate är ett exempel. Karate är striderna stil med ursprung från Japan och är en av deras äldsta former kända.  Kobodu är en konst av deras vapen utbildning. Aikidoku är en del av Aikido, en annan japansk stridsteknik. Deras utbildning är en form av Jiu Jitsu i utförandet kastar och gemensamma lås på ett formellt sätt. De tränar också för vapenbehållning och vapentagning. En av de måste känna till den japanska kampsporter stilar är Judo som har två faser, montern fas och markfas. Judo koncentrerar sig mer på att kasta och brottas. Konsten att Kendo handlar om svärdstrider

Taekwondo är en av de koreanska kampsporter typer och är en hård stil som använder kraftfulla sparkar, hopp, handstrikes och block. Högre nivåer utför brottning. Hapkido är en annan kampsport typ som är för självförsvar. Det lär defensiva stilar mot svärd attacker.

Det finns västra kampsporttyper, till exempel Savate. Det är en fransk stil som innebär boxning eller kick boxning. Boxning som i grunden stansningVetenskap artiklar, som utvecklats från Storbritannien. Stick fäktning som Jogo do pau utvecklats i Portugal. Den afro-brasilianska Capoiera är en blandning av kampsport typer i kombination med musik och dans. Brasilianska Jiu Jitsu tränar för självförsvar och mixed martial arts.